GDPR / Retningslinjer for personvern

GDPR står for General Data Protection Regulation, og er et sett med EU-lover om data- og personvern.

Her hos InSense/JSHDESIGN AS er det helt åpent hva gjelder informasjonen som samles inn, hva informasjonen brukes til, og hva dine rettigheter er. Opplysningene som samles inn blir behandlet i samsvar med kravene i personopplysningsloven.
 

Prinsipper for personvern
• Personopplysninger behandles på en lovlig og åpen måte.
• De personopplysninger som hentes inn er nødvendige og relevante for virksomheten.
• Det hentes ikke inn mer personopplysninger enn nødvendig.
• Dine personopplysninger slettes når vi ikke lenger har behov for dem eller når du ber om det.
• Personopplysninger selges ikke til tredjepart.
• Dine personopplysninger behandles konfidensielt.
• Du har rett til innsyn i din relasjon til InSense/JSHDESIGN AS, og kan velge å slette dine opplysninger fra systemet.


Hvilke opplysninger hentes?
• Navn
• E-postadresse
• Telefonnummer
• Adresse

• Bestilling/ordre


Innhentet informasjon avhenger av din relasjon/ditt kundeforhold til InSense/JSHDESIGN AS.

Hva brukes opplysningene til?

• For å levere og forbedre tjenestene. Dette vil si at det er nødvendig med noe informasjon om deg for å kunne sende deg nyhetsbrev/kommunisere med deg som kunde eller abonnent/fakturere deg for eventuelle kjøp eller tjenester utført av InSense/JSHDESIGN AS.


• For å kunne levere produktene du bestiller hos IN|SENSE. Dette vil si at informasjon om deg for å kunne behandle ordren din og for å sende deg informasjon om levering av varene du har bestilt er helt nødvendig


• Det er frivillig å tegne seg opp for å motta nyhetsbrev og/eller spesialtilpassede tilbud. Alle utsendelser inneholder en lenke der du kan avmelde deg. Ved tekniske problemer ifm avmelding kan du ta kontakt på joe@in-sense.no.


Vilkårene gjelder når du er aktiv kunde hos InSense/JSHDESIGN AS. Du kan til en hver tid gi beskjed om at du ikke ønsker å motta slike henvendelser, eller bli slettet i kundebasen.
 

Ved eventuelle spørsmål eller endring av din relasjon til InSense/JSHDESIGN AS, ta kontakt på joe@in-sense.no.